• header_4
  • header_5
  • header_2
  • header_3
  • header_1

ēs esam

stipri ļaudis

Jo mums ir TĀDA Lāču maize.

Īsta rupjmaize ar sēklām, 270 g

Labs labu dara vēl labāku – tā varam teikt par saulespuķu un ķirbju sēkliņām, kas tagad papildinājušas „Lāču” īsto rupjmaizi. Tā ir tā pati īstā „Lāču” rupjmaize, kas cepta pēc senām tradīcijām, ar malku kurinātā krāsnī uz klona. Tagad tai pievienotas sēkliņas. Ja vēlies remdēt izsalkumu, apēd šķēli rupjmaizes ar sēklām. Ja steigas nav, liec uz maizes savas iecienītākās piedevas, pagatavo kārtīgu „sendviču” starp divām rikām saliekot salātus, dārzeņus, mērci, sieru un liesu šķiņķa vai desas šķēli. Sanāks sātīga maltīte!