• header_5
  • header_3
  • header_2
  • header_1
  • header_4

ēs esam

stipri ļaudis

Jo mums ir TĀDA Lāču maize.

Īsta saldskābmaize

  • no lielā kukuļa, 310 g
  • no lielā kukuļa, 310 g
  • no mazā kukuļa, 270 g
  • 1/2 kukulis, 440 g

echo $optOutputTās aizsākumi Latvijā meklējami Rīgā ap 18. gadsimtu. Viss šeit ir rūpīgs roku darbs. Īsta saldskābmaize ir gatavota tikai no bīdelētiem rudzu miltiem, izmantojot dabīgus ieraugus, iesaldinātu, raudzētu plaucējumu, rudzu iesalu un ķimenes. Tā cepta ar malku kurinātā krāsnī uz klona. Tieši šāds cepšanas process nodrošina Īstai saldskābmaizei tās īpašo garšu, smaržu un visaugstāko uzturvērtību. Pēc cepšanas tai nav jānobriest un šī maize ir mīkstāka un poraināka par rupjmaizi.