• header_2
  • header_1
  • header_3
  • header_5
  • header_4

ēs esam

stipri ļaudis

Jo mums ir TĀDA Lāču maize.

Īsta rupjmaize

  • no Lāču lielā kukuļa, 400 g
  • no Lāču lielā kukuļa, 400 g
  • no mazā kukuļa, 280 g
  • sagriezta,1 kg
  • nesagriezta,1 kg
  • 1/2 kukulis, 480 g

echo $optOutput

Šo maizi sauc par latviešu tautas simbolu. Pirmatnēja pēc skata un garšas. Tāpat kā agrāk - cepta ar malku kurinātā krāsnī uz klona. Katru klaipu meistars veido ar rokām. No rupja maluma rudzu miltiem, bez jebkādiem uzlabojumiem, ilgstoši raudzēta, nodrošinot labas cepšanas īpašības, nemainīgu garšu, smaržu un visaugstāko uzturvērtību - arī ilgstoši uzglabājot. Šādi raudzējot rodas fermenti, kuru sastāvā esošie vitamīni ir vairākas reizes efektīvāki par sintētiskajiem.