Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.
BLOGS
{content}
Ir veikti daudzi pētījumi par rudzu maizi, kas ļauj droši apgalvot, ka tā ir ļoti vērtīga un veselīga. Pētījumu rezultāti apliecina, ka rudzu maizīte ir bagāta ar šķiedrvielām, magniju, dabīgām skābēm un dažādiem vitamīniem.

   Pēc latviešu sentēvu tradīcijām tapušai rudzu maizei sastāvā nav nekā lieka, tomēr tās cepšanā ir strikti jāievēro gadu simteņos izstrādāti rituāli, lai maizīte vienmēr saglabātu tās vērtīgākās īpašības un nemainīgo kvalitāti.

   Latvijā ir tikai dažas ceptuves, kūrās tiek cepta īsta rudzu maize no 100% rudzu miltiem. Viena no tādām ceptuvēm ir Lāči, kas uzskata, ka īsta, garšīga rudzu maize var tapt tikai tā, kā to agrāk cepuši mūsu senči, – ar dabīgo ieraugu raudzēta, uz koka lizes meistaru rokām apmīļota un īstā maizes krāsnī cepta. Jā, šāds raudzēšanas un cepšanas process prasa izcilu meistarību un zināšanas, bet rezultāts ir to vērts! Īstas rudzu maizes sastāvs ir ļoti vienkāršs – rudzu milti, ūdens, ķimenes, rudzu iesals, sāls un cukurs. Nekā lieka!

   Šoreiz pastāstīsim par dažām rudzu maizītes vērtīgajām īpašībām un to, kā tās ietekmē mūsu veselību. Īstā rudzu maize ikdienā tiešām var būt lielisks palīgs labas veselības uzturēšanā, palīdzot izvairīties no vairākām mūsdienās vistipiskākajām saslimšanām. Līdz ar to jāpiekrīt zinātniekiem – rudzu maize ir ideāls produkts mūsdienu cilvēkam, jo ir izcils šķiedrvielu, magnija un daudzu citu vitamīnu un minerālvielu avots, kas jo īpaši ir nepieciešams pavasarī.

PAAUGSTINA ORGANISMA AIZSARGSPĒJU

Jā, tieši tā – rudzu maizītē esošais Magnijs un B grupas vitamīni paaugstina organisma aizsargspēju pret slimībām. Apēdot 3 šķēlītes 100% rudzu miltu maizes ( jeb 170g – 200g), mēs varam uzņemt  nozīmīgu daļu no ik dienas nepieciešamā vitamīnu un minerālvielu daudzuma.

UZLABO VIELMAIŅU UN PALĪDZ CĪNĪTIES PRET LIEKO SVARU

Tā kā rudzu maizes sastāvā ir arī antioksidanti, B grupas vitamīni un olbaltumvielas, tad šis komplekss ir lielisks palīgs cīņā pret lieko svaru, jo uzlabo vielmaiņu. Turklāt tajā esošās šķiedrvielas radīs sāta sajūtu un samazinās apetīti maltīšu starplaikos.

NODROŠINA ORGANISMAM LIELĀKU IZTURĪBU UN SPĒKU

Šķiedrvielu jeb ogļhidrātu uzņemšana svarīga ne tikai sportistiem vien! Rudzu maizītes iekļaušana ikdienas maltītēs piešķirs organismam lielāku izturību un spēku, nostiprinās imunitāti un palīdzēs cīņā ar saslimšanām.

NORMALIZĒ HOLESTERĪNA UN CUKURA DAUDZUMU ASINĪS

Rudzu maizē esošās šķiedrvielas ir ārkārtīgi vērtīgas arī tādējādi, ka palīdz normalizēt holesterīna un cukura daudzumu asinīs.

PALĪDZ UZTURĒT LABU MUTES UN ZOBU VESELĪBU

Jā, lai cik pārsteidzoši neizklausītos, bet arī labai mutes un zobu veselības uzturēšanai ir svarīgi  ēst rudzu maizi, jo tiks nodrošinātas tik vajadzīgās šķiedrvielas, turklāt maizes ēšana masē smaganas.

 

Rūpējieties par savu veselību un izvēlieties īstu 100% rudzu maizi no Latvijā audzētiem rudziem – Lāču maizi! Iegādājies arī internetveikalā: https://www.laci.lv/lv/e-veikals/maize/rupjmaize/

Veseli ēduši!

Raksts publicēts:  https://jauns.lv/raksts/maja-un-darzs/553515-rudzu-maize-ists-energijas-ladins-pavasarim

 

Burkānmaize nudien ir unikāla maize, kuru par savu vismīļāko rupjmaizīti jau gadiem ilgi dēvē tās cienītāji un viņu ir daudz. Viena no pirmajām “Lāču” maizēm, kura tika “modernizēta”, bagātinot ar dārzeņiem – Latvijā audzētiem burkāniem, tā nemainīgi saglabā tās garšu līderes statusu. Burkānmaizes pievilcības noslēpums noteikti slēpjas tās garšā un aromātā, turklāt, kā jau ikvienai rudzu maizei, tai piemīt visas vērtīgās un veselīgās uzturvielas.

 

Burkānmaize ir maiga rupjmaize, kas cepta, ievērojot senas tradīcijas - no rupjiem un skrotētiem rudzu miltiem un ar dabīgo ieraugu. Lai iegūtu īpaši maigu garšu, tai pievienoti veselīgi Latvijā audzēti burkāni, kas piešķir maizei daudz lielāku vērtību, teicamu un unikālu garšu.

 

Pēc sentēvu receptēm cepta maize – ar dabīgo ieraugu un maizes krāsnī uz klona

Pēc latviešu sentēvu tradīcijām tapušai rudzu maizei sastāvā nav nekā lieka, tomēr tās cepšanā ir strikti jāievēro gadu simteņos izstrādāti rituāli, lai maizīte vienmēr saglabātu tās vērtīgākās īpašības un nemainīgo kvalitāti. Kā atzīst pārtikas tehnologi, tad tieši rudzu maizei ir viena no visgarākajām un sarežģītākajām maizes gatavošanas tehnoloģijām pasaulē. Tā ilgst no 24 līdz 30 stundām, un noris vairākos secīgos posmos, kurus izlaist nedrīkst.

 

Tā kā milti tiek pamatīgi apstrādāti – gan plaucēti, gan ilgi raudzēti - ar tiem notiek lielas izmaiņas. Tas ir iemesls, kādēļ rudzu maizes garša un aromāts ir īpaši, un maizes klaipi saglabājas svaigi ilgāk nekā nedēļu bez īpašiem uzglabāšanas paņēmieniem.

Rudzu maizes veselīgums un augstā uzturvērtība - zinātniski pierādīti fakti

 Tagad arī zinātnisko pētījumu rezultātā ir pierādīts, ka mīklas raudzēšanas laikā vairāku vitamīnu saturs palielinās. Tādi vitamīni ir riboflavīns (B2), niacīns (B3) un α-tokoferols (E).

 

Pēc “Lāču” ceptuves īpaša pasūtījuma tika veiktas rudzu maizes sastāva analīzes dažādās laboratorijās un rezultāti pārliecinoši apstiprināja - rudzu maizes rika satur cilvēka organismam tik nepieciešamās uzturvielas un bioloģiski aktīvos savienojumus. Tas izskaidrojams ar to, ka tiek izmantots dabīgais ieraugs, un tikai ilgstošajā raudzēšanas procesā dabīgā veidā rodas šie īpašie savienojumi, nodrošinot maizei augsto uzturvērtību. Līdz ar to ir ievērojami lielāks ogļhidrātu, olbaltumvielu un šķiedrvielu daudzums, kā arī B, E un PP grupas vitamīni, minerālvielas un organiskās skābes.

 

Protams, ir vēl daži amata noslēpumi, kurus maizniekmeistari var likt lietā, lai rudzu maizīte kļūtu vēl veselīgāka un vitamīniem bagātāka. Proti, labs meistars šādam mērķim izvēlēsies rupjā maluma miltus, garāku mīklas raudzēšanas laiku un optimālu maizes cepšanas laiku.

Tomēr pats galvenais ir mīlestība, pacietība un rūpīgs darbs. “Lāči” ir pārliecināti, ka tieši attieksme un darba mīlestība ir izcilas maizes garšas pamatā!

Veseli ēduši!

 

Visplašākais produkcijas klāsts ir visos LĀČU veikalos, izvēlies tuvāko veikalu šeit: https://laci.lv/lv/veikali/ .

Ērti pasūtījumus veikt ir LĀČU internetveikalā: www.laci.lv

 

Raksts publicēts:  
https://www.santa.lv/raksts/reklamraksti/burkanmaize--veseliga-100-rudzu-maize-ar-istu-latvijas-burkanu-garsu-61300/

Ikviens ir sajutis to saviļņojumu un patīkamo satraukumu, 1. septembrī, Zinību dienā, ar brīnišķīgiem ziediem rokās dodoties uz bērnudārzu, skolu vai augstskolu pēc skaisti pavadīta vasaras brīvlaika. Atkalsatikšanās ar klasesbiedriem, draugiem, skolotājiem, kārtējās 1. septembra bildes iemūžināšana, pulcēšanās ap svētku galdu un vakariņošana ģimenes lokā- šī ir priekpilna diena, jo šie ir svētki!

 

Svētkus radām mēs paši, mūsu sajūtas un noskaņojums, mūsu vēlēšanās. Un reizēm īpašiem mirkļiem vajag tik maz – siltu smaidu, labu vārdu … un visgaršīgāko torti pasaulē!

Lāču tortes būs vislabākā izvēle svētku galdam. Jūsu izvēlei šobrīd ir pieejamas tortes gan ar jau labi zināmām, iecienītām garšām, gan jaunām, vēl nebijušām garšām. Vai tā būtu iemīļotā Valriekstu torte vai Medus torte, Cepumtorte, Pērlīšu tortes vai jebkura cita Lāču torte – Jūsu lēmums būs pareizs.

Ar Lāču tortēm svētku noskaņa būs garantēta

Valriekstu torte svētku noformējumā

Gatavota no olu biskvīta, ar valriekstiem un īstu medu, pildīta ar īstu saldkrējuma sviestu un vārītā iebiezinātā piena krēmu. Tortes virsma bagātīgi pārlieta ar tumīgu lazdu riekstu glazūru un tās dekori ir pašu rokām gatavoti Lāču ceptuvē, sānos to rotā veseli valrieksti. Lāčos tiek svinēti svētki, tāpēc uz Zinību dienu tapis skaists 1.septembra noformējums- ar burtiem un cipariem, ar taurentiņu un krāsainiem dekoriem. Lai skaisti svētki!

Cepumtorte “Burtiņš A”

Cepumtorti droši var nosaukt par pēdējā laika “konditorejas trendu”, jo pēdējos gados tās ir kļuvušas īpaši populāras. Lāču veikalos 1.septembra svētkos ikviens varēs iegādāties mini Cepumtorti “Burtiņš A”.  Tortes pamatnē ir divas irdenas medus smilšu mīklas kārtas, starp kurām atrodas saldā krējuma un svaigā siera krēms. Kūka tiek izrotāta Zinību dienas tematikā- šokolādes burtiņi un cipariņi, ziedi, ogas, krāsaini dekori. Šī torte būs piemērota tiem, kuriem gana daudz salduma nevajag, tiem, kuri svētkus atzīmēs mazā ģimenes un draugu lokā. 

Medus torte “Burtnīciņa”

Bērnu visiemīļotākā un iecienītākā torte- Medus torte. Kārtās likts izcils medus biskvīts, starp tām bagātīgi ieklāts saldā un skābā krējuma krēms. Tā ir bezgala garda, kuru vēl neaizmirstamāku rada uz svētkiem radītais noformējums- burtnīcas lapa ar burtiem un cipariem. Lai krāsains un zināšanām bagāts Jaunais mācību gads!

Saldā desa “Tārpiņš”

Krāsainie un priekpilnie saldās desas “Tārpiņi” spēs pārsteigt ikvienu bērnudārznieku un skolēnu. Klasiskā šokolādes saldā desa, kas ietērpta brīnumjaukā un gardā ‘kažociņā’ – šokolādes pārlējums un šokolādes konfektītes. Priecīgie Tārpiņi visiem vēl izdevušos Jauno mācību gadu!

 

   

Pērlīšu tortes – Beļģu šokolādes torte ar meža ogu garšu un Beļģu šokolādes torte ar apelsīnu garšu

Gardēži, kuri ir jau nobaudījuši šīs tortes, noteikt apliecinās, ka Lāču kūku meistariem ir izdevies kaut kas pārsteidzošs un izcils. Tās radīs ikvienam vēl nepieredzētu tortes baudīšanas pieredzi.  Ikkatrs kumoss, kas likts mutē, liks acīm ieplesties no laimes un sirdij gavilēt. Tortes ir bagātīgi apbērtas ar ‘pērlītēm’, kas kombinācijā ar toršu biskvītiem, krēmiem un pildījumiem, rada neaizmirstamu pārsteigumu. Pārkožot, no tās iztek sula, kas izcili sader un papildina tortes garšu. Tortes garšos īstiem gardēžiem!

 

No sirds novēlam visiem daudz zināšanu, jauno mācību gadu uzsākot, kā arī visbrīnišķīgāko svētku noskaņu- ar labām domām, ziediem, mīlestību un visgardāko Lāču torti!

Lai labi garšo!

Uz Zinību dienu radītās tortes ar svētku noformējumu būs pieejamas visos “Lāču” veikalos. Mums ir liels pieprasījums pēc šīm tortēm, tāpēc vēlams pasūtīt jau iepriekš, izvēlies tuvāko veikalu: https://laci.lv/lv/veikali/

Iepazīsties ar visām “Lāču” tortēm: https://www.laci.lv/lv/produkti/konditoreja/tortes/

 

 

Raksts publicēts:  
https://jauns.lv/raksts/maja-un-darzs/574231-jaunais-macibu-gads-ar-visgardako-lacu-torti

 

Novembris ir valsts svētku mēnesis. Divas Latvijas valstij nozīmīgas svinamās dienas − 11. novembris, Lāčplēša diena, un 18. novembris, Latvijas Republikas proklamēšanas gadadiena − to padara īpaši svarīgu un nozīmīgu. Katru gadu novembrī latviešu tauta tiek aicināta vairot patriotismu un kopības izjūtu, turpināt veidot stipru Latviju, kā arī vienoties kopīgā dziesmā, slavinot un cildinot tēvzemi.

Ceptuve “Lāči” ir lepni būt mazai daļiņai no Latvijas. Ar vislielāko atbildību jau 30 gadus Lāči nes Latvijas vārdu arī plašajā pasaulē, turot godā latviešu tautas simbolu – īstu rudzu maizi. Maizi, kas gatavota pēc senām latviešu maizes cepšanas tradīcijām, izmantojot tikai kvalitatīvas un dabīgas izejvielas. Bet visu pamatā ir rūpīgs roku darbs, atbildība un liela mīlestība! Pa īstam un no sirds.

 

 

Par godu divām skaistām jubilejām- Lāčiem 30 un Latvijai 105 – Lāči ir radījuši patriotisku un svinīgu produkcijas līniju “LATVIJA”, kas ietver sevī gan maizes, gan šokolādes, gan konditorejas produktus. Lai ikvienam īstenam latvietim būtu ko likt uz svētku galda, priecējot sevi un savus mīļos.

 

Produktu dizainos cauri vijas elementi, kas īpaši raksturo Latviju: nacionālās krāsas, latvju raksti, valsts kontūra, tautas tērps, karogs un, protams, daba. Mīlestība pret tēvzemi jūtama ikvienā produktā – garšā, smaržā un estētiskajā baudījumā.

 

Ar Lāču produkciju svētku noskaņa būs garantēta

Tumšās šokolādes konfektes “Latvija” ar dzērvenēm un rudzu rīvmaizi

“Lāču” šokolādes meistari ir radījuši unikālas “Tumšās šokolādes konfektes ar dzērvenēm un rudzu rīvmaizi”. Zeltainie labības lauki izauklējuši Latvijas lepnumu – rudzu maizi. Latvijas mežā augusi dzērvene, kura ir bagāta ar vitamīniem. Klāt ir pievienots arī balzams, kura maģisko ietekmi uz cilvēka veselību zina ikviens latvietis. Apvienojot šīs trīs vērtības, ir radīta unikāla šokolādes konfekšu recepte, kas pilnībā apliecina latviskās garšas unikalitāti.

 

Mājas rudzu maize un Mājas saldskābā maize

Tautiskos tērpos ietērptas ĪSTĀS Mājas maizes. Maizes, kas ceptas kā senos laikos – ar pašu gatavotu bioloģisko ieraugu, izmantojot dabīgas un augstvērtīgas izejvielas, kā arī katru kukulīti veidojot ar rokām.

Šeit ir pievienots mazāk sāls un cukurs, tādējādi padarot tās vēl veselīgākas, kā arī pieejamākas cilvēku grupām, kuras ikdienā patērē mazāk sāli un cukuru, tostarp, veselīga dzīvesveida piekritēji. Mājas maizes ir gatavotas bez E-vielām, konservantiem, kā arī satur daudz šķiedrvielas, dabīgos vitamīnus un minerālvielas.

 

Mandeļu-medus trijstūrīšu cepumi ar dzērvenēm “Latvija”

Iemīļotie un iecienītie mandeļu- medus trijstūrīšu cepumi šoreiz ir papildināti ar Latvijas vērtīgākajām ogām- dzērvenēm. Pamatnīte top no gardas smilšu mīklas, kuras recepte ir nemainīga un tiek turēta Lāču ģimenes pūrā.  Kā ierasts, šie cepumi ir gatavoti no Latvijā ievākta medus, ko sarūpējušas mūsu čaklās bitītes no krāšņajām ziedu pļavām. Lai dāvātu īstas Latvijas valsts svētku sajūtas, trijstūrīšu cepumi ietērpti skaistā un patriotiskā iepakojumā.

 

Tumšās šokolādes tāfelīte “Latvija” pildīta ar rudzu rīvmaizi un dzērvenēm

JAUNUMS Lāču sortimentā- PILDĪTĀ šokolādes tāfelīte. Ik katrā šokolādes gabaliņā ir brīnumgards pildījums, kas izcili sader kopā. Šoreiz pildījumā ir saderinātas trīs latvju vērtības- īsta rudzu rīvmaize, maģiskais melnais balzams un visvērtīgākā Latvijas oga- dzērvene. Lāčos viss top ar lielu mīlestību, ko arī var sajust, baudot izcilos šokolādes meistardarbus.

 

Siera kūka “Latvija” ar ķiršiem un rudzu rīvmaizi

Uz svētku galda noteikti ir jābūt Lāču kūkai. Sārtos toņos kā Latvijas karogs – tāda ir Lāču jaunā Siera kūka ar ķiršiem un rudzu rīvmaizi. Gatavota no izcilas smilšu mīklas pamatnes, bagātīgi to pārklājot ar izsmalcinātu krēmsiera pildījumu. Un visbeidzot dekorē ar Latvijā augušu gardo ķiršu ievārījumu. Lielisks svētku mielasta noslēgums!

 

LĀČU produkcijas līnija “Latvija” ir ne tikai burvīgs papildinājums Jūsu svētku galdam vai dodoties ciemos, bet arī lielisks suvenīrprodukts no Latvijas. Ikviens Lāču produkts simbolizē latviskās vērtības – smaržā un garšā, sajūtās un noformējumā.

 

No sirds novēlam ikvienam sajust visbrīnišķīgāko Latvijas svētku noskaņu - ar labām domām, patriotismu sirdīs, mīlestību un visgardākajiem Lāču produktiem!

Lai labi garšo!

 

Visplašākais produkcijas klāsts ir visos LĀČU veikalos, izvēlies tuvāko veikalu šeit: https://laci.lv/lv/kontakti/ .

Ērti pasūtījumus veikt ir LĀČU internetveikalā: www.laci.lv . Iegādāto produkciju nogādāsim līdz Tavām namdurvīm vai tuvāko Lāču veikalu.

 

Raksts publicēts: 

https://www.santa.lv/raksts/reklamraksti/ceptuve-laci-30-gadu-jubileja-priece-ar-jaunu-produkcijas-liniju-latvija-61335/

Gada gaidītākie un viennozīmīgi burvīgākie svētki ir Ziemassvētki. Neskatoties uz to, ka vakaros agri paliek tumšs, šie svētki tik un tā paliek paši gaišākie. Pilsētas kļūst pasakaini skaistas – ielas tiek brīnumaini izgaismotas, eglītes tiek izrotātas, dekorācijas katrā skatlogā liek aizmirst ikdienas rūpes un iegrimt svētku atmosfērā.

Ziemassvētku gaidīšanas laiks ir ne vien prieka un svētlaimes pilns, bet arī satraucošs. Ko dāvināt tuviniekiem un draugiem, un ko mīļajiem pedagogiem, kā sveikt savus sadarbības partnerus, kolēģus un viņu bērnus? LĀČI piedāvā sagatavot Jums jaukas Ziemassvētku dāvanas, kuras Jums nogādāsim tieši uz svētkiem.

LĀČOS top brīnumskaistas, pārdomātas un gardas dāvanas. Tajās tiek iekļauti gan Lāču svētku produkti, gan arī citu Latvijas ražotāju produkti. Ziemassvētku dāvanas ir dažādās cenu kategorijās, tādējādi pircēji var izvēlēties savam budžetam piemērotākos dāvanu komplektus. Piedāvājumā ir arī dāvanu komplekti BĒRNIEM, kur ir ielikti dažādi gardumi, kas īpaši garšo mazajiem kārumniekiem.

 

Plašais Ziemassvētku gardumu klāsts no Lāčiem

Lāči īpaši gatavojas Ziemassvētkiem. Te ir radīts Ziemassvētku produkcijas klāsts, kas ir daudzveidīgs un unikāls. Produkti ir ietērpti skaistos Ziemassvētku iepakojumos. Ziemassvētku noskaņa un svētku burvība ir jūtama ikvienā produktā – garšā, smaržā un estētiskajā baudījumā.

Šeit top dažādu garšu piparkūkas, tostarp klasiskās Lāču plānās piparkūkas, marcipāna- medus, rudzu- medus, rudzu-laima un “jaunums” piparkūkas ar apelsīniem. Lai varētu no sirds izbaudīt svētku prieku un noskaņu, aicinām pašiem pagatavot savas īpašās piparkūkas no Lāču piparkūku mīklām. Izmantojot šīs mīklas, Jums izdosies izcili gardas piparkūkas. Tās lieliski sader ar dažādām augļu un ogu mērcītēm un tējām, tāpēc LĀČU piedāvājumā ir arī dažādi komplektiņi.

Lielisks svētku galda un dāvanu papildinājums ir izsmalcinātie šokolādes meistardarbi, kas gatavoti no īstas beļģu šokolādes un brīnumgardiem pildījumiem- pildītās šokolādes tāfelītes, šokolādes konfektes ar Ziemassvētku garšām, dražejas, kā arī šokolādes medaljoni ar izcilu rudzu rīvmaizes un balzama pildījumu.

Lāčos tiek radīti arī gardākie konditorejas izstrādājumi, tai skaitā tortes un kūkas, mandarīnu kēkss, kas ir cilvēku iemīļots jau vairākus gadus, kā arī cepumi.

Ir padomāts arī par bērniem- mazajiem kārumniekiem un svētku baudītājiem. Ziemassvētku dāvanu un prieku radīšanas sarakstā neiztrūkstoša sastāvdaļa vienmēr ir bijis Lāču piparkūku namiņš. Saliekams un apēdams Ziemassvētku gardums, kas rada neatkārtojamus, siltus kopā būšanas mirkļus. Sortimentā arī ir citi radošie komplekti.

Dāvanu papildināšanai vai mazam, mīļam sveicienam izvēlieties LĀČU mazos svētku produktus. Katrs ir ar savu stāstu, vēlējumu. Piepogā laimi ar “laimīgo pogu”, novēli laimi, prieku un pārticību ar “laimīgo pakavu”, kā arī pilnu maciņu Jaunajā gadā ar “veiksmes monētiņām”. 

 

 

Svētku sajūtas radīšanas burvība ceptuvē “Lāči”

LĀČIEM Ziemassvētki ir vismīļākie svētki. Lai par to pārliecinātos, aicinām uz sirsnīgo Piparkūku gatavošanas ekskursiju. Ekskursija paredzēta gan bērniem, gan pieaugušajiem. Izzinošā un radošā darbošanās ilgst 1-1,5 stundu. Šajā laikā uzzināsiet visu par piparkūku gatavošanu, būs dažādas smaržu un garšu spēles, veidosiet savas unikālās un īpašās piparkūkas, dekorēsiet, cepsiet un iepakosiet tās kā pašam tīk, savas konditora prasmes iemēģināsiet arī saldo groziņu gatavošanā, neiztikt arī bez Ziemassvētku gardumu degustācijām. Rezervācijas ekskursijām tiek veiktas pa tālruni +371 29256676 vai rakstot uz e-pastu izklaide@laci.lv .

No sirds novēlam ikvienam sajust maģisko Ziemassvētku burvību - ar labām domām, svētku noskaņu, kopābūšanu un visgardākajiem Lāču produktiem!

 

 Ceptuve “Lāči” ar vislielāko atbildību jau 30 gadus Lāči nes Latvijas vārdu arī plašajā pasaulē, turot godā latviešu tautas simbolu – īstu rudzu maizi. Maizi, kas gatavota pēc senām latviešu maizes cepšanas tradīcijām, izmantojot tikai kvalitatīvas un dabīgas izejvielas. Bet visu pamatā ir rūpīgs roku darbs, atbildība un liela mīlestība! Pa īstam un no sirds.

 

Lai saņemtu 2023.gada Ziemassvētku dāvanu katalogu vai veiktu pasūtījumu, sazinieties ar mums:  zvaniet uz telefona numuru +371 20208650 vai rakstiet uz e-pastu pasutijumi@laci.lv .

Visplašākais Ziemassvētku produkcijas klāsts ir visos LĀČU veikalos, izvēlies tuvāko veikalu šeit: https://laci.lv/lv/kontakti/  .

Ērti pasūtījumus veikt ir LĀČU internetveikalā: www.laci.lv .

 

Lai priecīgi svētki!

 

Raksts publicēts: 

https://www.santa.lv/raksts/reklamraksti/svini-ziemassvetkus-kopa-ar-laciem-61575/

Īsto rudzu maizi par veselīgāko atzīst un iesaka gan ārsti, gan pārtikas tehnologi – rudzu maize ir ideāls produkts mūsdienās kā izcils šķiedrvielu, olbaltumvielu, vitamīnu un minerālvielu avots.

Veikalos šobrīd pieejams tik plašs klāsts ar dažnedažādu veidu maizēm, ka grūti pat izvēlēties. Un kā lai zina, kura maizīte būs gan garda, gan veselīga? Pārsteidzoši, bet izrādās, ka tieši pēc senām un tradicionālām receptēm ceptā maize ir ļoti vērtīga un lieliski iederas arī vismodernākajā ēdienkartē, dodot mums steidzīgajā ikdienā tik nepieciešamo enerģiju un dzīvesprieku.  Bet – vai tā garšos arī bērniem?

 

Augošam bērnam ik dienas nepieciešamas sabalansētas, dažādām uzturvielām bagātas maltītes.

Nebūt nav viegli ēdienreizes izplānot tā, lai spētu nodrošināt gan gardu, gan pilnvērtīgu maltīti, kas turklāt neprasītu lielus tēriņus. Uztura zinātnieki teic, ka attiecībā uz rudzu maizi neesot tādu ierobežojumu vai noteiktu minimālo devu, varot un vajagot ēst tik, cik vajag – pēc pašu sajūtām un garšas. Tāpat arī mīts, ka vakarā neesot ieteicams ēst rupjmaizi. Jā, tas gan ir tiesa, ka ar rudzu maizīti uzņemtā enerģija ir ilgstošāka nekā pēc baltmaizes ēšanas, pēc kuras sagaidāms tūlītējs straujš enerģijas pieaugums.

  

Nevajadzētu arī raizēties par garšu, jo mūsdienās sviestmaize vairs nav tikai maizīte ar sviestu, tagad esam tik brīvi gan garšu izvēles ziņā, gan to kombinēšanas variācijās, ka var droši dot vaļu fantāzijai un likt uz maizes visu, kas garšo un ir veselīgs. Rudzu maizīte draudzējas ar visu - zaļumiem, dārzeņiem, gaļu un visdažādākajiem sieriem. Līdz ar to tradicionālā sviestmaize var kļūt par pilnvērtīgu un bagātīgu maltīti, jo īpaši, ja maizes rika nāk no Lāču Lielā kukuļa. 

  

Pēc latviešu sentēvu tradīcijām tapušai rudzu maizei sastāvā nav nekā lieka, tomēr tās cepšanā ir strikti jāievēro gadu simteņos izstrādāti rituāli, lai maizīte vienmēr saglabātu tās vērtīgākās īpašības un nemainīgo kvalitāti. Pēc “Lāču” ceptuves īpaša pasūtījuma tika veiktas rudzu maizes sastāva analīzes dažādās laboratorijās un rezultāti pārliecinoši apstiprināja - rudzu maizes rika satur cilvēka organismam tik nepieciešamās uzturvielas. Tas izskaidrojams ar to, ka tiek izmantots dabīgais ieraugs, un ilgstošajā raudzēšanas procesā dabīgā veidā rodas ievērojami lielāks ogļhidrātu, olbaltumvielu un šķiedrvielu daudzums, kā arī vērtīgie B un PP grupas vitamīni un minerālvielas.

 

Kas jāzina, lai noteiktu, vai rudzu maize ir ĪSTA - cepta pēc latviešu tradicionālās, sentēvu receptes?

-          Maize tiek cepta malkas krāsnī

-          Sastāv no 100% rudzu miltiem

-          Rudzu maizei izmanto dabīgo ieraugu

-          Maizes kukuli uz koka lizes maizniekmeistari veido ar rokām 

-          Satur daudz šķiedrvielas

-          Rudzu miltus maļ no Latvijā audzētās Kaupo šķirnes rudziem 

 

 

Daži fakti par rudzu maizes īpašībām

  • PAAUGSTINA ORGANISMA AIZSARGSPĒJU

Rudzu maizītē esošais Magnijs un B grupas vitamīni paaugstina organisma aizsargspēju pret slimībām. Apēdot 3 šķēlītes 100% rudzu miltu maizes (jeb 170g – 200g), mēs varam uzņemt  nozīmīgu daļu no ik dienas nepieciešamā vitamīnu un minerālvielu daudzuma. 

 

  • UZLABO VIELMAIŅU UN PALĪDZ CĪNĪTIES PRET LIEKO SVARU

Antioksidantu, B grupas vitamīnu un olbaltumvielu komplekss, ko satur rudzu maize, ir lielisks palīgs cīņā pret lieko svaru, jo uzlabo vielmaiņu. Turklāt tajā esošās šķiedrvielas radīs sāta sajūtu un samazinās apetīti maltīšu starplaikos.

 

  • NODROŠINA ORGANISMAM LIELĀKU IZTURĪBU UN SPĒKU

Šķiedrvielu jeb ogļhidrātu uzņemšana svarīga ne tikai sportistiem vien! Rudzu maizītes iekļaušana ikdienas maltītēs piešķirs organismam lielāku izturību un spēku, nostiprinās imunitāti un palīdzēs cīņā ar saslimšanām.

 

  • NORMALIZĒ HOLESTERĪNA UN CUKURA DAUDZUMU ASINĪS

Rudzu maizē esošās šķiedrvielas ir ārkārtīgi vērtīgas  - palīdz normalizēt holesterīna un cukura daudzumu asinīs.

 

  • PALĪDZ UZTURĒT LABU MUTES UN ZOBU VESELĪBU

Jā, lai cik pārsteidzoši neizklausītos, bet arī labai mutes un zobu veselības uzturēšanai ir svarīgi ēst īstu rudzu maizi, jo tiks nodrošinātas tik vajadzīgās šķiedrvielas, turklāt maizes ēšana masē smaganas. 

 

 

Visplašākais produkcijas klāsts ir visos LĀČU veikalos, izvēlies tuvāko veikalu šeit: https://laci.lv/lv/kontakti/.

Ērti pasūtījumus veikt ir LĀČU internetveikalā: www.laci.lv .

 

Raksts publicēts: 

https://www.santa.lv/raksts/reklamraksti/pilnvertigas-maltites-pamata--ista-latvijas-rudzu-maize-61715

Veselīga uztura pamatprincipi ir dažādība, sabalansētība, mērenība. Veselīgs uzturs piegādā cilvēkam enerģiju un uzturvielas tādā daudzumā, lai apmierinātu vesela cilvēka vajadzības konkrētajos darba, vides un dzīves apstākļos.  Mūsdienās aizvien vairāk cilvēku sāk domāt par savas veselības un dzīves kvalitātes uzlabošanu, kā arī par savu fizisko, garīgo un sociālo labklājību. Daudz vairāk tiek pievērsta uzmanība tam, lai pārtika, kuru lietojam uzturā, veicinātu gan fizisko, gan mentālo labsajūtu. Lai uzturs būtu pilnvērtīgs, sabalansēts un vitamīniem, uzturvielām bagāts.  

Veselīgo produkcijas līniju, kurā tiek ietverti Veselīgie enerģijas batoniņi, Veselīgie augļu un ogu cepumi, kā arī Veselīgie sīrupi, ir radījis Latvijas uzņēmums LĀČI. Šie produkti tiek ražoti no rūpīgi atlasītām un augstvērtīgām izejvielām, kas ir bagātas ar vitamīniem un organismam tik ļoti nepieciešamām uzturvielām.

Veselīgie batoniņi- dienu sākot un pavadot

100% dabīgie enerģijas batoniņi dos spēku, enerģiju un mundrumu dienu sākot un pavadot. Piedāvājumā ir divu veidu enerģijas batoniņi– Cidoniju-aveņu un Sausseržu- plūmju batoniņi. Ikkatrā kumosā ir jūtamas un baudāmas burvīgas ogu un augļu garšu saspēles. Šīs uzkodas ir ne vien garšīgas, bet arī veselīgas.

Cidoniju-aveņu enerģijas batoniņš ir ar kalogēnu, kas palīdz uzturēt veselu locītavu darbību, ādas elastību, mazinot tās novecošanās pazīmes, kā arī matu un nagu veselību. Tas ir arī nozīmīgs Omega3 taukskābju avots, satur daudz šķiedrvielas, nesatur glutēnu.

Arī Sausseržu- plūmju enerģijas batoniņš ir ar kalogēnu. Svarīgi, ka šajā uzkodā ir daudz proteīna. Proteīns jeb olbaltumvielas ir vitāli nepieciešamas teju visiem cilvēka dzīvības uzturēšanas procesiem, tāpēc sabalansēta uztura pamatā ir pietiekams olbaltumvielu daudzums, it sevišķi svarīgi tas ir tiem, kuri regulāri sporto.  Arī šis batoniņš satur daudz šķiedrvielu un ir bez glutēna.

Gardā uzkoda būs piemērota ikvienam- gan pieaugušajiem un bērniem, gan sportistiem un veselīga dzīvesveida piekritējiem, gan topošajām un jaunajām māmiņām, kā arī cilvēkiem, kam ir glutēna nepanesamība.

Veselīgie cepumi – vegāniski, vērtīgi, garšīgi

100% augļu-ogu cepumi ir lielisks našķis ikvienam dzīves mirklim- ne tikai brīvdienās un svētkos, bet arī ikdienas gaitās. Šie cepumi ir unikāli, kuru sastāvā 100% ir tikai augļi un ogas. Bez pievienota cukura, bez miltiem un olām, bez E-vielām un krāsvielām, bez glutēna. Cepumi ir nozīmīgs šķiedrvielu avots un satur kā šķīstošās, tā arī nešķīstošās šķiedras, tai skaitā dabīgo pektīnu. Šis ir VEGAN (vegānisks) produkts, kas būs piemērots vegāniem un veģetāriešiem.

Piedāvājumā ir trīs veidu Veselīgie cepumi: Ābolu-banānu, Ābolu-aveņu un Zemeņu-ananasu cepumi. Šie cepumi ir gatavoti pēc īpašas tehnoloģijas, gala rezultātā tie ir viegli, gaisīgi un mutē kūstoši. Ikkatrā kumosā ir jūtams patīkams skābuma un salduma balanss.

Gluži tāpat kā Veselīgie batoniņi, arī šie cepumi ir piemēroti ikvienam, kurš piekopj veselīgu dzīvesveidu, sportistiem, cilvēkiem, kuri nevar lietot uzturā miltus un olas. Izcils produkts, ko likt uz kārā zoba!

 

Veselīgie sīrupi- enerģijas lādiņš un pilnvērtīgs vitamīnu avots

Ogu sīrupi ir ar samazinātu cukura daudzumu, jo līdz 89% saldumu tiem piešķir dabīgie ogu cukuri – fruktoze un glikoze. Radīti pēc īpaši saudzīgas tehnoloģijas, tie saglabā dabas dāvāto ogu vērtību un garšu. Garša ir ar izteiktām ogu niansēm, koncentrēta un spēcīga, tāpēc pievieno to pavisam nedaudz pie dzērieniem un kulinārijas izstrādājumiem, lai iegūtu un sajustu ogu kvalitatīvās garšas īpašības.

Mūsu radošie ieteikumi un priekšlikumi, ko darīt ar LĀČU Veselīgo ogu sīrupu:

  • Pagatavo karstus vai aukstus dzērienus,
  • Pievieno klāt saldējuma kokteiļiem,
  • Bagātini tējas vai kafijas garšu,
  • Pievieno ķīseļiem, desertiem, želejām un citiem gardumiem,
  • Papildini kulinārijas un konditorejas gardumus.

100% dabīgais ogu sīrups ir lieliska alternatīva gāzētajiem un sulas dzērieniem, ļoti garšo gan bērniem, gan pieaugušajiem, ir patiesi gards un veselīgs.

 

Visplašākais produkcijas klāsts ir visos LĀČU veikalos, izvēlies tuvāko veikalu šeit: https://laci.lv/lv/kontakti/  .

Ērti pasūtījumus veikt ir LĀČU internetveikalā: www.laci.lv . Iegādāto produkciju nogādāsim līdz Tavām namdurvīm vai tuvāko Lāču veikalu.

Vēlam stipru veselību, daudz enerģijas, spēka un izturības – pa īstam un no sirds!

Raksts publicēts: 

https://www.santa.lv/raksts/reklamraksti/latvija-raditi-veseligie-produkti-kuru-sastava-ir-100-ogas-un-augli-62889/

Valentīndiena jeb Svētā Valentīna diena ik gadu tiek atzīmēta 14. februārī. To arī dēvē par visu Mīlētāju dienu, kad cilvēki ļaujas siltām un sirsnīgām sajūtām, veltot viens otram jaukus vārdus, dāvinot skaistākos ziedus un gardākos saldumus.

Šogad uz svētkiem ir radīta romantisku produkcijas līnija- ar vislabāko meistaru rokām radīti, loloti un ietērpti. Produkcijas ražotājs ir Latvijas uzņēmums LĀČI, kas ikkatros svētkos priecē ar jauniem produktiem un garšām. Neapšaubāmi zemene ir viena no romantiskākajām ogām un piestāv Valentīndienai, tāpēc arī šeit ikkatrā produktā cauri vijas zemeņu saldums un vijīgums. Protams, neiztikt arī bez šokolādes- augstākās kvalitātes īstās beļģu šokolādes.

Imants Ziedonis ir teicis: “Tādas lielas laimes nemaz nav. Ir tikai tādas mazas laimītes. Ir tikai tādi mazi ikdienības prieki.” Tāpēc sāc ar mazumiņu. Iepriecini savu mīļoto ar izsmalcinātiem svētku produktiem no Lāčiem.. jo mīlestība un rūpes ir sajūtama ikvienā produktā- gan garšā, gan smaržā, gan estētiskajā baudījumā.

Zemeņu piena šokolādes konfektes

Neapšaubāmi ikviens zina zemeņu un šokolādes izcilo saderību. Tāpēc Lāču šokolādes meistari radījuši izcilas šokolādes konfektes ar gardu zemeņu krēmu. Katra konfekte dekorēta ar smalkām šokolādes strīpiņām un zemeņu gabaliņiem, kas konfektēm piešķir īpašu eleganci. Produkta izgatavošanā izmantotas tikai augstākās kvalitātes izejvielas un īsta beļģu šokolāde. Ikkatra šokolādes konfekte, kas tiks likta uz kārā zoba, pārsteigs un iepriecinās Tevi un Tavu mīļoto!

Valentīndienas šokolādes tāfelītes

Uzdāvini mīlestības un prieka pilnus mirkļus saviem mīļajiem! Unikālās šokolādes tāfelītes ir lieliska ideja mazam un mīļam pārsteigumam.

“Zemenes baltajā šokolādē” - baltās šokolādes un zemeņu gabaliņu saldums ir brīnišķīga garšas kombinācija, kuru novērtēs ikviens kārumnieks. Arī šeit tāfelīšu izgatavošanā ir izmantota īstā beļģu šokolāde, kā arī augstākās kvalitātes liofilizētas zemenes.

Savukārt “Šokolāde ar zemeņu pildījumu” pārsteigs īstus gardēžus, jo šeit ikvienā piena šokolādes gabaliņā ir brīnumgards zemeņu pildījums. Lāčos viss top ar lielu mīlestību, ko arī var sajust, baudot izcilos šokolādes meistardarbus.

Piena šokolādes trifeles ar zemenēm

Uz mēles kūstoša īstā beļģu šokolāde ar brīnumgardu zemeņu pildījumu- reibinošs garšu ceļojums īstiem šokolādes gardēžiem! Piena šokolādes trifeles spēs radīt priekpilnus un siltus kopābūšanas mirkļus, aizvedot vēl nebijušā sajūtu līmenī. Ļaujies svētku burvībai!

Cepumi ar avenēm un zemenēm

Drupeni, uz mēles kūstoši, maigi – tādi ir Lāču jaunradītie “Cepumi ar avenēm un zemenēm”. Cepumu sastāvā ir īsts beļģu sviests un īsta beļģu šokolāde, kas rada šo maigo cepumu struktūru. Tie ir bagātīgi papildināti ar zemeņu un aveņu gabaliņiem. Lieliska un garda dāvana Tavai otrajai pusītei!

Piena šokolādes medaljoni ar zemeņu pildījumu

Šokolādes medaljoni ir smalkas, mazas šokolādītes, kas, nonākot uz mēles, kūst un apbur ar savu brīnumaino šokolādes baudīšanas sajūtu un garšu. Katrs medaljons ir bagātīgi piepildīts ar gardu zemeņu pildījumu. Šis produkts būs lieliska dāvana svētkos un gards našķis ikdienā!

Zemeņu piena šokolādes sirsniņa

“Es Tevi mīlu!” – šie vārdi ir tik patiesi un īsti, gluži kā Lāču “Zemeņu piena šokolādes sirsniņa”. Dāvājot šokolādes sirdi, Tev saņēmējam nebūs nekas jāpaskaidro... jo viss jau ir pateikts bez vārdiem!

Izcilas kvalitātes īstā beļģu šokolāde, kas apbērta ar zemenēm un ziedlapiņām, veidota SIRDS formā. Šis būs mīļš un jauks pārsteigums cilvēkiem, kurus stipri mīli!

Zemeņu siera kūka

Uz svētku galda noteikti ir jābūt Lāču kūkai. Klasiskā siera kūka, kura gatavota no izcilas smilšu mīklas pamatnes, bagātīgi to pārklājot ar izsmalcinātu krēmsiera pildījumu. Un visbeidzot dekorē ar Latvijā augušu gardo zemeņu ievārījumu, kas piešķir kūkai īpaši smalkas garšu nianses. Lielisks Valentīndienas noslēgums!

LĀČOS top arī skaistākās Valentīndienas dāvanas!

Mēdz teikt, ka “mīlestība iet caur vēderu”, tāpēc iepriecini mīļoto ar brīnumskaistām, pārdomātām un gardām dāvanām svētkos. Tajās tiek iekļauti gan Lāču svētku produkti, gan arī citu Latvijas ražotāju produkti. Pie dāvanas ir iespējams arī pievienot kartiņu, ierakstot tajā siltus vēlējumus vai atzīstoties mīlestībā! Sagatavotās Valentīndienas dāvanas vari apskatīt un iegādāties Lāču internetveikalā: https://www.laci.lv/lv/e-veikals/valentindiena/

LĀČU “Zemeņu” produkcijas līnija ir ne tikai burvīgs pārsteigums mīļotajam cilvēkam Valentīndienā, bet arī citos svētkos – Sieviešu dienā, Māmiņdienā, jubilejās. Ikviens Lāču produkts izstaro mīlestību, sirsnību un patiesumu – smaržā un garšā, sajūtās un noformējumā.

Visplašākais produkcijas klāsts ir visos LĀČU veikalos, izvēlies tuvāko veikalu šeit: https://laci.lv/lv/kontakti/  .

Ērti pasūtījumus veikt ir LĀČU internetveikalā: www.laci.lv . Iegādāto produkciju nogādāsim līdz Tavām namdurvīm vai tuvāko Lāču veikalu, vai nogādāsim kā pārsteiguma sūtījumu Taviem mīļajiem.

 

Lai mīlestības pilna Valentīndiena- pa īstam un no sirds!

 

Raksts publicēts: 

https://www.santa.lv/raksts/reklamraksti/valentindiena-ar-milestibu-raditi-svetku-produkti-63071/​ 

Ik gadu 4. maijs ir valsts svētku diena – šajā datumā 1990. gadā Latvijas PSR Augstākā Padome pieņēma deklarāciju "Par Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanu" un pēc gadu desmitiem Padomju Savienības sastāvā Latvija atkal kļuva par brīvu un neatkarīgu valsti. Mūsdienās ir izveidojusies salīdzinoši jauna tradīcija – Baltā galdauta svētki, kuros godinām Latvijas brīvību un neatkarību.

Baltā galdauta svētku mērķis ir aicināt un iedvesmot cilvēkus 4.maijā pulcēties pie viena galda. Uz tā tiek klāts balts galdauts, pašā vidū liekot latviešu tautas simbolu- īsto rudzu maizi ar medu. Visgaršīgākā un uzturvielām bagātākā rudzu maize top ceptuvē LĀČI, kur tā tiek gatavota pēc senām latviešu maizes cepšanas tradīcijām, izmantojot tikai kvalitatīvas un dabīgas izejvielas. Bet visu pamatā ir rūpīgs roku darbs, atbildība un liela mīlestība! Pa īstam un no sirds.

Lāčos ir radīta patriotiska un svinīga produkcijas līnija “LATVIJA”, kas ietver sevī gan maizes, gan šokolādes, gan konditorejas produktus. Lai ikvienam īstenam latvietim būtu ko likt uz svētku galda, priecējot sevi un savus mīļos.

Produktu dizainos cauri vijas elementi, kas īpaši raksturo Latviju: nacionālās krāsas, latvju raksti, valsts kontūra, tautas tērps, karogs un, protams, daba. Mīlestība pret tēvzemi jūtama ikvienā produktā – garšā, smaržā un estētiskajā baudījumā.

Ar Lāču produkciju svētku noskaņa būs garantēta.

Tumšās šokolādes konfektes “Latvija” ar dzērvenēm un rudzu rīvmaizi

LĀČU šokolādes meistari ir radījuši unikālas “Tumšās šokolādes konfektes ar dzērvenēm un rudzu rīvmaizi”. Zeltainie labības lauki izauklējuši Latvijas lepnumu – rudzu maizi. Latvijas mežā augusi dzērvene, kura ir bagāta ar vitamīniem. Klāt ir pievienots arī balzams, kura maģisko ietekmi uz cilvēka veselību zina ikviens latvietis. Apvienojot šīs trīs vērtības, ir radīta unikāla šokolādes konfekšu recepte, kas pilnībā apliecina latviskās garšas unikalitāti.

Mājas rudzu maize un Mājas saldskābā maize

Tautiskos tērpos ietērptas ĪSTĀS Mājas maizes. Maizes, kas ceptas kā senos laikos – ar pašu gatavotu bioloģisko ieraugu, izmantojot dabīgas un augstvērtīgas izejvielas, kā arī katru kukulīti veidojot ar rokām.

Šeit ir pievienots mazāk sāls un cukurs, tādējādi padarot tās vēl veselīgākas, kā arī pieejamākas cilvēku grupām, kuras ikdienā patērē mazāk sāli un cukuru, tostarp, veselīga dzīvesveida piekritēji. Mājas maizes ir gatavotas bez E-vielām, konservantiem, kā arī satur daudz šķiedrvielas, dabīgos vitamīnus un minerālvielas.

Mandeļu-medus trijstūrīšu cepumi ar dzērvenēm “Latvija”

Iemīļotie un iecienītie mandeļu- medus trijstūrīšu cepumi šoreiz ir papildināti ar Latvijas vērtīgākajām ogām- dzērvenēm. Pamatnīte top no gardas smilšu mīklas, kuras recepte ir nemainīga un tiek turēta Lāču ģimenes pūrā.  Kā ierasts, šie cepumi ir gatavoti no Latvijā ievākta medus, ko sarūpējušas mūsu čaklās bitītes no krāšņajām ziedu pļavām. Lai dāvātu īstas Latvijas valsts svētku sajūtas, trijstūrīšu cepumi ietērpti skaistā un patriotiskā iepakojumā.

Tumšās šokolādes tāfelīte “Latvija” pildīta ar rudzu rīvmaizi un dzērvenēm

Pildītā šokolādes tāfelīte. Ik katrā šokolādes gabaliņā ir brīnumgards pildījums, kas izcili sader kopā. Šoreiz pildījumā ir saderinātas trīs latvju vērtības- īsta rudzu rīvmaize, maģiskais melnais balzams un visvērtīgākā Latvijas oga- dzērvene. Lāčos viss top ar lielu mīlestību, ko arī var sajust, baudot izcilos šokolādes meistardarbus.

Siera kūka “Latvija” ar ķiršiem un rudzu rīvmaizi

Uz svētku galda noteikti ir jābūt Lāču kūkai. Sārtos toņos kā Latvijas karogs – tāda ir Lāču jaunā Siera kūka ar ķiršiem un rudzu rīvmaizi. Gatavota no izcilas smilšu mīklas pamatnes, bagātīgi to pārklājot ar izsmalcinātu krēmsiera pildījumu. Un visbeidzot dekorē ar Latvijā augušu gardo ķiršu ievārījumu. Lielisks svētku mielasta noslēgums!

 

LĀČU produkcijas līnija “Latvija” ir ne tikai burvīgs papildinājums Jūsu svētku galdam vai dodoties ciemos, bet arī lielisks suvenīrprodukts no Latvijas. Ikviens Lāču produkts simbolizē latviskās vērtības – smaržā un garšā, sajūtās un noformējumā.

No sirds novēlam ikvienam sajust visbrīnišķīgāko Latvijas svētku noskaņu - ar labām domām, patriotismu sirdīs, mīlestību un visgardākajiem Lāču produktiem!

Lai labi garšo!

Visplašākais produkcijas klāsts ir visos LĀČU veikalos, izvēlies tuvāko veikalu šeit: https://laci.lv/lv/kontakti/ .

Ērti pasūtījumus veikt ir LĀČU internetveikalā: www.laci.lv/lv/e-veikals . Iegādāto produkciju nogādāsim līdz Tavām namdurvīm vai tuvāko Lāču veikalu.

 

Raksts publicēts:
 https://www.santa.lv/raksts/reklamraksti/klajam-balto-galdautu-uz-ta-liekot-_lacu_-svetku-produkciju-64897/