Siera kūka cepta pēc īpaši gardas receptes, kuru izstrādājuši Lāču meistari.
Gardās kūkas pamatni veido smilšu mīklas cepums, kas bagātīgi pārklāts ar izsmalcinātu krēmsiera masu un gardu ķiršu ievārījumu.
Kūkas gatavošanā nav izmantotas krāsvielas un uzlabotāji.
Krēmsiers 34% (biezpiena siers, piena olbaltumvielas, vājpiena pulveris, dabīgs aromatizētājs (piens), sāls, biezinātāji: ceratoniju augļu sveķi, guāra sveķi; skābuma regulētājs: citronskābe), ķiršu ievārījums 19% (ķirši, cukurs, pārveidota ciete, biezinātājs: želena sveķi, glikozes-fruktozes sīrups, skābe: citronskābe, konservants: kālija sorbāts), kūkas maisījums (kviešu milti, cukurs, kviešu ciete, sūkalu pulveris, irdinātāji: E450, E500; laktoze, aromatizētājs, krāsviela: beta-karotīns, biezinātājs: ksantāna sveķi), cukurs, margarīns (dzīvnieku tauki, rapšu eļļa, ūdens, sāls, emulgatori: lecitīns, taukskābju mono- un diglicerīdi, skābuma regulētājs: citronskābe, dabīgs aromatizētājs, krāsviela: beta-karotīns), rudzu rīvmaize 6% (rupja maluma rudzu milti, dabīgais ieraugs (rudzu milti, ūdens), cukurs, rudzu iesals, ķimenes, sāls, kviešu klijas), olas, piedeva biezpienam (cukurs, pārveidota ciete, ciete, olu baltuma pulveris, skābe: citronskābe, aromatizētājs, sāls), citronu sula (citronu sula, konservants: kālija metabisulfīts), aromatizētājs (vanilīns).
Enerģētiskā vērtība: 1209 kJ / 289 kcal.
100g produkta satur: taukus 12,8 g, tostarp piesātinātās taukskābes 6,3 g, ogļhidrātus 37,7 g, tostarp cukuri 25,6 g, šķiedrvielas 1,3 g olbaltumvielas 4,4 g, sāli 0,37 g.