Klasika, izcilība, kā vecmāmiņas cepta- tā ir Biezpiena torte. Tā ir gatavota no gaišā un šokolādes biskvīta, ar bagātīgu biezpiena pildījumu starp biskvīta kārtām un gardu aprikožu ievārījumu. Kārdinoši, vai ne?
aprikožu biezenis (aprikozes 70%, ūdens, cukurs, glikozes sīrups, modificēta ciete: E1442; skābe: citronskābe; konservants: E202; aromatizētājs: aprikožu, putukrējums (paniņas, hidrogenēti palmu tauki, krējums 6%, palmu tauki, paniņu pulveris, emulgatori: taukskābju mono un diglicerīdu pienskābes esteri, taukskābju poliglicerīna esteri, polioksietāna sorbitāna monostearāts, taukskābju monoglicerīdi un diglicerīdi, polioksietāna sorbitāna monostearāts, sāls, pārtikas krāsviela karotīni, irdinātāji: difosfāti, nātrija silikāts, biezpiens 13%, olu masa, cukurs, dekorželeja neitrāla (ūdens, cukurs, glikozes-fruktozes sīrups, recinātājs: pektīns, skābuma regulētājs: citronskābe, antioksidants: E223), kviešu milti, citronu sula, kakao, šokolādes dekori, vanilīns.
Enerģētiskā vērtība: 858 kJ /204 kcal.
100 g produkta satur: tauki 6,6g, tostarp piesātinātās taukskābes 0,5g, ogļhidrāti 31,6g, tostarp cukuri 14,9g, šķiedrvielas 0,3g, olbaltumvielas 4,4g, sāls 0,25g.