Sāļie, aromātiskie cepumi ar izteiktu siera garšu un Vidusjūras notīm. Rūpīgi sabalansēts sastāvs apvieno parmezāna sieru ar kaltētiem tomātiem un baziliku, piešķirot katram cepumam vieglu tomātu saldumu un garšaugu svaigumu. Maigi, kraukšķīgi un bagātīgi pēc garšas – lieliski kā uzkoda pie dzēriena vai neliels našķis dienas vidū. Pagatavoti no kvalitatīvām izejvielām tepat Latvijā. Ideāli piemēroti gan viesībām, gan ikdienā, gan dāvināšanai.
kviešu milti, margarīns (dzīvnieku tauki, rapšu eļļa, ūdens, sāls, emulgatori: rapšu lecitīns, taukskābju mono un diglicerīdi, skābuma regulētājs: citronskābe, dabīgs aromatizētājs, krāsviela: beta-karotīns), Parmezāna siers 10% (piens, sāls, siera ferments no dārzeņu kultūras, konservants: lizocīms (satur olas)), auzu milti, olu masa, skābais krējums, cukurs, kaltētas tomātu pārslas 1%, sāls, baziliks 1%, rozmarīna ekstrakts, cepamais pulveris (dinātrija difosfāts, nātrija karbonāts, kviešu milti).
Enerģētiskā vērtība: 1848kJ/ 442kcal.
100g produkta satur: taukus 28,5 g, tostarp piesātinātās taukskābes 10,4 g, ogļhidrātus 35,2 g, tostarp cukuri 2,7 g, olbaltumvielas 9,4 g, šķiedrvielas 2,7 g, sāli 1,04 g