Apelsīnu kēkss ar šokolādi – sulīgs un aromātisks kārums, kurā satiekas apelsīnu maigums un tumšās šokolādes izteiksmīgā garša. Šī kēksa viegli mitrā tekstūra un šokolādes gabaliņu piesātinājums padara to par lielisku izvēli saldam pārtraukumam vai viesu cienastam. Apelsīnu un šokolādes kombinācija sniedz bagātīgu garšas pieredzi, kas patiks gan klasikas, gan citrusaugļu cienītājiem. Cepts Latvijā ar rūpību un kvalitatīvām sastāvdaļām – lielisks deserts gan ikdienai, gan svētkiem.
kēksa masa (kviešu milti, cukurs, kartupeļu ciete, glikozes sīrups, apelsīnu pulveris 3%, dabīgs apelsīnu aromatizētājs, sūkalu pulveris, irdinātāji: nātrija fosfāts, nātrija hidrogenkarbonāts, emulgatori: E475; E471, biezinātājs: ksantāns, E412, jogurta pulveris, sāls, aromatizētajs, krāsvielas: karotīns, skābuma regulētājs: citronskābe), olu masa, rapšu eļļa, ūdens, šokolādes pilieniņi 9% (kakao masa, cukurs, emulgators: sojas lecitīns, aromatizētājs), mitrumuzturētājs: E1520, skābuma regulētāji: E262, E260, aromatizētājs.
Enerģētiskā vērtība: 1562 kJ/ 374 kcal.
100 g produkta satur: taukus 20 g, tostarp piesātinātās taukskābes 4,1 g, oglhidrātus 41 g, tostarp cukuri 22 g, olbaltumvielas 6,1 g, sāli 0,88 g.