Mandeles ar zeltu tumšajā šokolādē – elegants gardums, kas apvieno kraukšķīgās mandeles ar rūpīgi izvēlētu tumšo beļģu šokolādi, kas satur vismaz 55% kakao. Katrs gabaliņš ir grezni pārklāts ar zeltu, piešķirot delikatesei izsmalcinātu un svinīgu noskaņu. Šis našķis ir ideāla izvēle īpašiem brīžiem vai kā grezna dāvana, kas iepriecina gan acis, gan garšu kārpiņas. Ražots ar mīlestību un rūpību Latvijā.
tumšā šokolāde 72% (kakao masa, cukurs, kakao sviests, emulgators: sojas lecitīns, dabīgs vaniļas aromatizētājs), mandeles 27%, glazētājvielas: E904, etanols, krāsviela: E172.
Kakao saturs šokolādē vismaz 55%.
Enerģētiskā vērtība: 2316 kJ/ 553 kcal.
100g produkta satur: taukus 38,8 g, tostarp piesātinātās taukskābes 16,5 g, ogļhidrātus 36,2 g, tostarp cukuri 32,7 g, šķiedrvielas 8,4 g, olbaltumvielas 10,1 g, sāli 0,02 g.