Zeltainie labības lauki izauklējuši Latvijas lepnumu – rudzu maizi, bet ikviens latvietis zina balzama maģisko iedarbību. Apvienojot šīs divas vērtības, ir radīta izsmalcināta plāna un pildīta šokolāde, kas iemieso latviskās garšas un identitātes spēku. Pilnveidojot tradicionālās sastāvdaļas un meklējot līdzsvaru starp senu un jaunu, radīta unikāla recepte ar neaizmirstamu garšu.
tumšā šokolāde (kakao masa, cukurs, kakao sviests, emulgators: sojas lecitīns; dabīgs vaniļas aromatizētājs), piena šokolāde (cukurs, kakao sviests, pilnpiena pulveris, kakao masa, emulgators: sojas lecitīns; dabīgs vaniļas aromatizētājs), saldais krējums (krējums, emulgators: taukskābju mono- un diglicerīdi; stabilizētājs: karagināns), baltā šokolādes sagatave (baltā šokolāde (cukurs, pilnpiena pulveris, kakao sviests, emulgators: sojas lecitīns; dabīgas vaniļas aromatizētājs), augu eļļas (palmu, rapšu), bezūdens piena tauki), Rīgas melnais balzams (alk. 45%), rīvmaize (rīvēti rudzu rupjmaizes sausiņi (rupja maluma rudzu milti, dabīgs ieraugs (rudzu milti, ūdens), cukurs, rudzu iesals, ķimenes, sāls), glikozes sīrups, aromatizētājs Mokka.
Enerģētiskā vērtība: 2067 kJ / 504 kcal.
100g produkta satur: taukus 32g, tostarp piesātinātās taukskābes 19,4g, ogļhidrātus 42g, tostarp cukurus 36g, olbaltumvielas 5,4g, šķiedrvielas 5,7g, sāli 0,13g.